Asiakaskokemuksia

Kiitos Annemari ihan uskomattomasta, parantavasta ja voimaannuttavasta regressiokokemuksesta! Jo alkurentoutumisesta lähtien tunsin olevani varmassa ohjauksessa ja täysin turvassa. Ennen alkurentoutumista kävimme monipuolisen keskustelun tulevan kokemuksen vaiheista sekä omista tarpeistani ja haasteistani, joiden vuoksi lähdin Annemarin johdolla tuota matkaa tekemään. Myös tämä alkukeskustelu lisäsi luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. On mielenkiintoista, miten ohjauksessa entisistä elämistä nousivat esille juuri ne, joilla oli merkitystä kysymysteni kannalta. On vaikeaa kuvailla, miten elämät näkyivät, sillä mielestäni näkeminen ei suljettujen silmien takana tapahtunut samalla lailla kuin normaalisti näkiessä, vaan asiat ikään kuin nousivat jostain tietoisuuteen. Ja ne olivat sellaisia asioita, joita olisi kyllä itse jokseenkin mahdotonta keksiä, eli ne nousevat sieltä korkeammasta tietoisuudesta. 

Minut johdatettiin pyynnöstäni ja Annemarin ohjatessa hyvin kauan sitten tapahtuneisiin asioihin, joilla selkeästi oli yhteys tämän päivän elämäni ihmissuhteisiin ja käyttäytymismalleihin. Eräille aiemmin selittämättömille asioille löytyi selitys. Tunsin tiettyjä tunteita sekä selkeitä kehollisia tuntemuksia. Aivan ihanaa oli Annemarin ohjauksen kautta saada vapautua näistä tunteista ja ajatuksista, olo oikeasti keveni jo regression aikana. Sain oman itseni kautta konkreettisia neuvoja, mitä minun on osattava ottaa aiemmista elämistä mukaani ja samalla pääsin luopumaan turhista taakoista. Olo regression jälkeen oli raukea, rentoutunut, mitään ponnisteluja ei loppupäivään onneksi sisältynyt vaan sain pohtia kokemaani rauhallisesti. Koko ajan mielessä on ollut suuri kiitollisuus kaikkea tätä kohtaan ja samalla luottamus universumiin vahvistui entisestään.

Uskon, että tämä prosessi minussa jatkuu vielä useita päiviä ja voin kokemukseni perusteella suositella vastaavaa matkaa kaikille, jotka haluavat selvittää jonkun asian syvempää taustaa elämässään tai vapautua mieltä vaivaavista ajatuksista/oireista. Koko regressiomatkan ajan olin syvästi rentoutunut, mutta täysin tietoinen omasta olemisestani, Annemari johdatti minua eteenpäin selkeästi ja varmasti. Mielenkiintoista oli myös tietyssä vaiheessa tullut täysi painottomuuden tunne, jolloin oma keho ikään kuin sulautui ympäröivään energiaan, se oli erittäin ihana hetki myös!

Olin Annemarin hoidossa rahaan ja toimeentuloon liittyvien ongelmien vuoksi. Hypnoosissa löysin rajoittavia uskomuksia itsestäni, menestymisen paineista ja epäonnistumisen pelosta. Annemari korjasi kaikki vääristyneet uskomukset, ja minulla vapautui valtava määrä energiaa jokapäiväiseen elämään! Kiitos Annemari, en olisi päässyt näihin alitajuisiin uskomuksiin käsiksi ilman sinua! 

Mulla on ollut tosi hyvä olo kaiken kaikkiaan meidän kahden terapiakerran jälkeen. Tuntuu että jotain avautui ja vapautui. Lisäksi jollain lailla ymmärrys kasvoi. Sitä on vaikea selittää, mutta olen todella tyytyväinen että tehtiin 2 terapiakertaa. Ensimmäinen keskusteluterapia oli mielestäni todella hyvä ennen itse hypnoterapiaa. Ja mahtavaa että pystyimme toteuttamaan terapian zoomin kautta, ei väliä missä päin maailmaa on niin apua ja tukea on saatavilla.                                    Iso kiitos Annemari! 🥰🙏

Annemarin hypnoosihoidossa olen tuntenut olevani turvallisissa käsissä. Ohjauksessasi on ollut helppoa mennä syvälle hypnoosiin, sillä olen voinut luottaa, että viet vaikeatkin tilanteet ja tunteet turvallisesti eteenpäin. Hoidoissa pääsin ahdistavasta sekä syvää pelkoa aiheuttavista asioista tilanteeseen, jossa ne eivät aiheuta minulle enää pelkoa ja kauhua, vaan nyt ne ovat minulle neutraaleja. Kiitos Annemari, olet ihana! ❤️