Menneiden  elämien regressio

Menneiden elämien regressio 175€

Kliinisen hypnoterapeutin koulutukseen kuuluu menneiden elämien regressio yhtenä työkaluna. Olen käynyt lisäksi 7 kk jatkokoulutuksen Menneiden elämien regressio-ohjaajaksi (MB Academy).

Mitä on Menneiden elämien regressio?

Menneiden elämien regressio on ohjaajan avustuksella kevythypnoosissa, syvärentoutuneisuuden tilassa, tapahtuva mielikuvamatka johonkin omaan aikaisempaan elämään jossain toisessa ajassa ja paikassa.

Mitä hintaan sisältyy?

Menneiden elämien regressio sisältää kaksi tapaamista.

Ensimmäisellä, reilun tunnin kestävällä kerralla käymme läpi ensin aiemmin jo täyttämäsi asiakastietolomakkeen pohjalta nousseita asioita ja niitä syitä miksi haluat tutustua menneisiin elämiisi. Jotta varsinainen menneiden elämien matkasi sujuu mahdollisimman luontevasti ohjaan tapaamisen päätteeksi sinut miellyttävän rentouttavalle mielikuvamatkalle, jotta totut ääneeni ja tapaani ohjata.

Seuraavalla kerralla ohjaan varsinaisen matkan menneisyyteen. Varaamme tähän tapaamiseen 2 tuntia aikaa.

Mitä on hypnoosi?

Hypnoosi on itse asiassa ihmiselle hyvin luonnollinen mielen tila. Se on muuntuneen tietoisuuden tila, jossa mieli on hyvin keskittynyt ja samalla rauhallinen. Henkilö ei ole tajuton tai unessa, vaan hän on tietoinen ympäristöstään. Hän pystyy ajattelemaan ja keskustelemaan ohjaajan kanssa.


Voinko jäädä hypnoosiin tai menneisiin elämiin?

Et voi jäädä hypnoosiin, kuten et jää rentoutuneeseen olotilaankaan tai päiväuneesi rentoutuessasi hetken sohvalla tai vaikka lomalla. Siten et voi jäädä menneisiin elämiinkään, kuten et jää tämänkään elämän muistoihin. Kun mielesi rentoutuessasi vaeltaa vaikka johonkin lapsuuden muistoon, saatat muistaa muiston hyvinkin elävästi, mutta kohta palaat takaisin tähän hetkeen.

Muistot ovat muistoja. Se miksi menneiden elämien muistot nousevat tietoisuuteen regressiossa, johtuu siitä kuinka syvärentoutuneessa tilassa alitajunta pääsee avautumaan. Tämä sama tapahtuu silloin, kun meditoit tai näet unta. Se voi tapahtua spontaanistikin silloin, kun ihminen on erittäin rentoutunut. Tässä tilassa olet luonnollisesti vähintään kaksi kertaa päivän aikana. Silloin, kun herätään ja juuri ennen nukahtamista illalla. Tämä on muuntuneen tietoisuuden tila, jossa aivojen toiminta hidastuu, mieli hiljentyy ja keho rentoutuu.

Mitä hyötyä on Menneiden elämien regressiosta?

  • Menneisyyteen palaaminen auttaa ymmärtämään tämän nykyisen elämäsi/sielusi teemoja. Pystyt näkemään sielun elämän jatkumona, jossa kaikella on syynsä ja seurauksensa. Tämä tieto auttaa sinua tekemään tulevaisuudessa vastuullisia valintoja.

  • Näet henkilökohtaiset suhteet uudessa valossa.

  • On helpompi irtipäästää ja antaa anteeksi tämän elämän kipeitä tapahtumia kun näet miten ne ehkä ovat seurausta siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut.

  • Uhriajattelu, syyllistäminen ja syyttäminen poistuvat.

  • Unohdetut lahjat ja taipumukset nousevat esiin.

  • Henkiset kyvyt ja intuitio aktivoituvat ja vahvistuvat. Yhteys korkeimpaan minään/korkeimpaan tietoisuuteen vahvistuu.

  • Menneistä elämistä kumpuavat pelot ja ahdistus neutralisoituvat.

  • Karmalliset tunnelukot parantuvat.

  • Menneissä elämissä tapahtuneiden asioiden anteeksiantaminen parantaa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla.

  • Ihmisen sielu saa mahdollisuuden parantua anteeksiantamisen kautta.

Miten muistan menneiden elämien muistoja?

Matkasi menneisyyteen alkaa syvärentoutuksella. Rauhallisen keskittynyt olemisen tila auttaa sinua pääsemään kosketuksiin alitajuntasi ja korkeimman tietoisuutesi tasolla olevien menneiden elämien muistojen kanssa.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa itsellesi lupa rentoutua ja olla mahdollisimman avoin ja vastaanottavainen kokemuksellesi.

Olet koko ajan tietoinen siitä mitä sinulle tapahtuu. Olet tietoinen ympäristöstäsi ja voit palata normaaliin tietoisuuteen, jos siihen tulee tarve. Et ole unessa, etkä ole tiedoton. Olet vain hyvin syvästi rentoutunut ja koko ajan turvassa. Voit puhua minulle. Kuulet, tunnet, haistat ja tiedostat koko ajan.

Ihmiset muistavat muistoja niin eri tavoin. Joillakin ihmisillä on erittäin hyvä näkömuisti. He pystyvät palauttamaan mieleensä muistot selvinä mielikuvina ja jopa näkemään muistot kuin katsoisivat filminauhaa. Jotkut muistavat sen mitä ääniä ympärillä kuului ja mitä siinä tilanteessa puhuttiin. Jotkut ovat vain tietoisia siitä minkälainen tunnelma muistoon liittyy ja mitä he itse tunsivat tuossa tilanteessa. Ei ole siten olemassa oikeaa tai väärää tapaa muistaa.

Saatat muistaa koko tarinan elämän alusta loppuun saakka tai sinulle nousee pätkiä sieltä täältä. Ohjauksessani voit liikkua ajassa eteen ja taaksepäin yhdessä elämässä tai vierailla monessa elämässä. Jokainen menneiden elämien kokemus on erilainen ja se muodostuu omanlaisekseen siinä vaiheessa, kun olet siellä sielusi muistoissa.


Entä jos palaan kuoleman kokemukseen?

Kysyn sinulta ennen kuin aloitamme haluatko käydä kuoleman kokemuksen läpi. Voit itse päättää haluatko vai et. Tämän voit kokea hyvin turvallisesti ohjaukseni avulla. 


Mistä tiedän että menneiden elämien muistot ovat totta?

Menneiden elämien regressio on sielun henkisen tietoisuuden matka. Emme siten voi 100% todistaa, että muistot ovat totta. Jos hyväksymme sen, että alitajuntamme ja korkein tietoisuutemme haluaa auttaa meitä tämän elämän haasteissa, voimme hyväksyä regressiossa nousevat muistot aivan samoin kuin hyväksymme meditoidessa tai unissa nousevat mielikuvat, symbolit ja metafoorat. Kyseessä on henkisellä tasolla tapahtuva parantuminen ja karmallisista tunnelukoista vapautuminen.

Entä jos en usko menneisiin elämiin?

Koska kyseessä on henkisen tietoisuuden matka, sinulta ei kysytä uskoa. Riittää, että olet utelias ja avoimesti vastaanottavainen kokemuksellesi. 

Toivottavasti tämä auttoi sinua ymmärtämään miten Menneiden elämien regressio voi toimia työkaluna sinun hyväksesi. Varaa oma aikasi Menneiden elämien regressioon laittamalla sähköpostia annemari@hypnoterapiaa.fi tai sopimalla puhelinkonsultaatio-aika kätevästi klikkaamalla alla olevaa kuvaketta. Voit myös täyttää lomakkeen tästä linkistä Yhteystiedot.

ps, vastaan aina mahdollisimman pian, joten tarkista myös roskapostisi!