Blogi

Blogi


Löydätkö itsesi usein miettimästä yhteyden puutetta. Jokin asia vain tuottaa ristiriitaa etkä saa siitä kiinni. Koet surua ja yksinäisyyttä. Minua ei ymmärretä. Kenties mustasukkaisuutta. Häpeätkö jotakin itsessäsi?

Tuntuuko sinusta että sisimmässäsi on jokin ristiriita ja se ahdistaa. Huomaat miten se vie aikaa ja energiaa. Jokin ei vain ole kohdallaan ja haluaisit siihen selvyyttä. Mutta miten?

Tiedät varmasti mitä perfektionismi tarkoittaa, mutta oletko koskaan ajatellut että on sekä hyödyllistä ja haitallista perfektionismia? Miten haitallinen perfektionismi näkyy?

Olen nyt loppusuoralla opinnoissani. Valmistun meditaatio-ohjaajaksi! Tämä koulutus on tuonut minulle lisää rohkeutta ja nyt te pääsette nauttimaan tekemistäni meditaatioista.

Millaisia ajatuksia ja fiiliksiä sinulle Pääsiäinen ja kevät tuovat? Huomaatko olevasi energisempi vai meinaako tuntua sille, ettei puhtia ole tehdä juuri mitään? Miten voisit parantaa omaa fiilistäsi?

Täytyy sanoa, että oli vaikeaa valita mistä kirjoittaisi ensimmäisenä. Monta asiaa ja teemaa on nostattanut päätään ja samalla tuntunut, että olisi parasta mennä asioiden juurille. Ajassa taaksepäin. Okei.. voisin kirjoittaa menneiden elämien regression tuomista voimavaroista ja oivalluksista. Miten tämä työkalu voi auttaa jossakin tämän päivän...