Yhteystiedot

Kliininen hypnoterapeutti ICH/DHP Annemari Malvio

Vastaanotto  Zoomin kautta kotisohvaltasi tai kotonani  Tuusulassa. 

Ajatukseni hypnoterapiasta on se, että jokainen kerta on ainutkertainen. Minulle on tärkeää, että saat turvallisen ja sinua eteenpäin vievän kokemuksen vastaanotollani. 

Hoitokertoja voi olla yksi tai useampi, riippuen siitä mitä haluat työstää elämässäsi. Hypnoosin avulla voit saada hyvin tehokasta apua ongelmiisi. Aina ei tarvita edes hypnoosia, vaan voin auttaa sinua monilla muilla koulutuksiini kuuluvien työkalujen avulla.

Ensimmäinen kerta on aina 1,5h, sitä seuraavat 1-1,5h.

Ennen ensimmäistä vastaanottoa on aina lyhyt kartoituspuhelu.  Siinä selvitetään sopiiko hypnoterapia sinulle ja vastaan kysymyksiisi.

Varaa puhelinkonsultaatio-aikasi kätevästi klikkaamalla alla olevaa varauskalenterikuvaketta tai laita sinussa heränneitä kysymyksiä sähköpostitse, niin jutellaan lisää! Vastaan aina mahdollisimman pian, joten tarkista myös roskapostisi!

HINNASTO:

1h 75€ /1,5h 90€

Menneet elämät regressio 175€ (sis. kaksi tapaamista)

Mahdollisuus myös ryhmille tehdä terapeuttisia syvärentoutuksia eri teemoilla Zoomissa tai Tuusulan lähialueella. Voit tilata minut myös sinun luoksesi pitämään terapeuttisia syvärentoutuksia! Ota yhteyttä!


annemari@hypnoterapiaa.fi

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt samalla satunnaisten markkinointi- ja tiedotusviestieni vastaanottamisen.