ELÄTKÖ SINÄ OMANNÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ?

12.02.2023
Mitkä ovat sinun arvosi?
Mitkä ovat sinun arvosi?

Tuntuuko sinusta että sisimmässäsi on jokin ristiriita ja se ahdistaa. Huomaat miten se vie aikaa ja energiaa. Jokin ei vain ole kohdallaan ja haluaisit siihen selvyyttä. Mutta miten?

Loppusyksystä valmistun ratkaisukeskeiseksi psyykkiseksi valmentajaksi. Meillä on upea kokonaisuus, josta olen saanut ammentaa ihania lisätyökaluja kliinisen hypnoterapeutin työhöni. Nyt meillä oli aiheena hyväksymis- ja omistautusmisterapian hyödyntäminen psyykkisessä valmennuksessa. Löytää sitä psykologista joustavuutta eli mielen joustavuutta itsestä. Ihanan armollista ja jälleen voin vain ihmetellä, miten paljon me voimme itse vaikuttaa siihen miten toimimme ja ajattelemme asioista.

Oli se sitten mikä syy, ongelma tai asia joka tuntuu vievän sinun energiaasi väärään suuntaan, toisaalta jokaisen meistä, olisi hyvä välillä pysähtyä ja miettiä omia arvoja. Kirkastaa omia arvoja. Mitä sinä haluat elämältäsi. Mikä on sinulle tärkeää elämässäsi. Miten sinä toimit näiden arvojesi mukaisesti. Missä on sinun fokus. Missä kohtaa elämää asiat ovat hyvin ja missä kohtaa voisit tehdä uusia oivalluksia toimia toisin. Jotta sinulla olisi hyvä olla. Jotta ihmisillä ympärilläsi olisi hyvä olla. Sillä onhan se niin, että hyvä kertaantuu. Ja jos ajatukset ovat hyviä niin näetkin enemmän hyvää ympärilläsi. Jos taas ajatuksesi ovat negatiivisia, niin voit vain kuvitella miten päivä voi mennä aivan pieleen.

Mihin sinä haluat sitoutua, herätä jokainen aamu? Innostua! Mille sinä haluat antaa tilaa enemmän elämässäsi ja mikä vie liikaa aikaasi? Mille asioille et vain voi mitään ja oikeastaan jotkut asiat ovatkin vain oletuksiasi. Murehdit jotakin mikä ei välttämättä ole edes totta.

Jos tunnistit itsesi ja tarvitset apua näiden asioiden kirkastamisessa, uskon että voin olla sinulle avuksi. Hypnoterapian avulla pääset vielä syvemmälle alitajuntaan vahvistamaan kaikkea sitä mitä sinä juuri tarvitset elämääsi! JOTEN MIHIN SUUNTAAN SINÄ HALUAT KATSEESI KOHDENTAA?

Tervetuloa vastaanotolleni zoomin kautta tai Lahteen paikan päälle. Laita viestiä annemari@hypnoterapiaa.fi ja sovitaan ilmainen konsultaatiopuheluaika. 

terkuin Annemari