Irtipäästämisen merkitys

10.04.2022

Täytyy sanoa, että oli vaikeaa valita mistä kirjoittaisi ensimmäisenä. Monta asiaa ja teemaa on nostattanut päätään ja samalla tuntunut, että olisi parasta mennä asioiden juurille. Ajassa taaksepäin. Okei.. voisin kirjoittaa menneiden elämien regression tuomista voimavaroista ja oivalluksista. Miten tämä työkalu voi auttaa jossakin tämän päivän ongelmassa tai asiassa, jolle ei oikein löydy tästä elämästä selitystä.  Tai sisäisestä lapsesta, joka meissä kaikissa on. Mutta ei mennä vielä niin pitkälle.

Viime viikolla viimeistellessäni näitä nettisivujani minulle nousi sanat "Haavoista käsin emme voi päästä eteenpäin, eikä eteenpäin voi päästä ilman haavojamme". Oma runosuoneni avautui v 2014 Mervi Bergströmin Helsingissä olleen henkisen kurssin jälkeen. Siellä tapahtui jotain sellaista, jonka ymmärtämiseen meni lopulta pitkästi aikaa. Sisimmässäni ollut iso blokki alkoi kipuilla ja avautui, jättäen suuren mustan aukon rintaani. Siltä se ainakin tuntui. Olin aivan tyhjä. Itkin ja ihmettelin. Tyhjyyttä. Olin aivan hukassa itseni kanssa. Mervi ohjeisti antamaan valon ja rakkauden täyttää tämän tilan. Sillä tiellä olen edelleen. Iso haavani on saanut valoa ja rakkautta. Vieden eteenpäin, jota ilman en usko että oma kasvuni olisi nytkähtänyt jälleen eteenpäin. Silloin tilalle sain runoja ja paljon! Facebookissa on runosivut vieläkin, joka elää omaa elämäänsä, vaikka en enää sinne kovin aktiivisesti laita uusia runoja. Ehkä pitäisi...

Tästä pääsen aiheeseen irtipäästämisen merkitys. Tällä kertaa Mervin Soul Healing-kurssilla oli tästä puhetta ja se nostatti ajatuksia. Sen voi ymmärtää niin monella tavalla. Astrologiassa Uusikuu ja erityisesti sitä edeltävä aika on irtipäästämisen aikaa. Jotta jotain uutta voisi tulla tilalle. Irtipäästämisen voisi sanoittaa myös vapautuminen, avautuminen, tyhjyys, siivoaminen, puhdistuminen tai puhdistaminen, jopa oivaltaminen tai ymmärrys. Mutta ennen kaikkea sitä, että kuuntelet sisäistä ääntäsi ja sitä kautta pystyt hyväksymään asioita. Jotta sinun olisi helpompi olla.  Koska silloin päästät irti omasta mielestäsi. Niistä ajatuksista jotka usein ohjaavat sinua valitsemaan sinulle haitallisia asioita. Niihin voi liittyä tunne, mutta suurin tekijä on käytös mitä teet sen pohjalta. 

Omaan käytökseen voimme parhaiten vaikuttaa. Tekemällä asioita toisin. Eikä se todellakaan aina ole helppoa! Kuten esimerkiksi mitä syöt. Tekemällä tietoisia valintoja muuttamalla käytöstäsi voit saavuttaa jotakin uutta. Päästät irti jostakin. Tässä tapauksessa mieliteosta. Joka on tunne. Tunne jostakin menee ohi. Joskus se on niin voimakas, että se valtaa koko kehon ja mielen. Se pakottaa toimimaan tietyllä tavalla. Ajatukset ovat vain siinä tunteen tuomassa fiiliksessä ja toiminnassa. Mistä se silloin sinulle kertoo? Tutkitusti tiedetään kuitenkin, että se tunne, kuten mieliteko menee ohi noin 20 minuuttissa. Sisäinen kriitikkomme syyllistää ja tunnemme sitten jonkinlaista häpeää kun emme onnistukkaan. vaikeuttaen lisää asioita.

Ajattele, jos sinäkin voisit oppia jotakin uutta. Muuttamalla omaa käytöstä voisit vahvistaa mieltäsi ja vapauttaa tunteitasi. Kokea vapautta. Antaen tilaa sinulle löytää uusia voimavaroja elämässäsi.

Omassa työssäni kliinisenä hypnoterapeuttina vapautan ihmisiä näistä ongelmista. Eikä sitä välttämättä tarvitse kutsua edes ongelmaksi, se vain on. Vahvistan sinussa olevia hyviä, potentiaalisia asioita ja sinun toimintaasi käyttää oma energiasi hyödylliseen eteenpäin vievään suuntaan. Löytääksesi rohkeutta ottaa askelia oivallusten kautta.

Turvallisesti ja täysin sinun kontrollissa tapahtuva terapia yhdistettynä hypnoosiin tuo helposti mielenmaailmaan uuden ulottuvuuden. Tai oikeastaan sen mikä siellä jo on, mutta vain piilossa. Odottamassa vain sitä aikaa, jolloin sinä olet valmis muutokseen. Mistä asiasta sinä olet valmis vapautumaan?

Jos sinussa heräsi sellainen tunne, että haluat muutosta johonkin asiaan, niin laita minulle sähköpostia annemari@hypnoterapiaa.fi.  Sen voit tehdä helposti alla olevalla lomakkeella.  Katsotaan miten voin olla sinulle avuksi ja sovitaan lyhyt ilmainen konsultaatiopuhelu ennen ajan varaamista. Jokainen kohtaaminen on ainutkertainen ja voi olla että se yksinkin riittää auttamaan sinua eteenpäin. Aina ei tarvita edes hypnoosia, mutta onhan se totta, että se vahvistaa kummasti!  Tai jos haluat saada blogitekstini suoraan sähköpostiisi, niin se onnistuu laittamalla viestiä samaisella lomakkeella. 

Rakkautta päiviisi, Annemari

Ps. niin ja jos sinua runosivuni kiinnostavat, niin ne ovat  https://www.facebook.com/onnenhetkia   (Onnen Hetkiä-runoja Rakkaudesta ja Elämästä).

Tässä linkki myös Mervin sivuille: https://www.mervi-bergstrom.com/