Värien merkitys

15.04.2022

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Millaisia ajatuksia ja fiiliksiä sinulle Pääsiäinen ja kevät tuovat? Huomaatko olevasi energisempi vai meinaako tuntua sille, ettei puhtia ole tehdä juuri mitään? Miten voisit parantaa omaa fiilistäsi?Yksi mitä voisit tehdä, on innostua väreistä. Pääsiäisen väreillä on monta merkitystä. Ne symboloivat samalla kevättä ja uutta alkua, mutta myös toivoa ja iloa. Ajatteleppa nyt vaikka keltaista väriä. Miltä se tuntuu sinussa? Missä se tuntuu sinussa? Mitä sinulle tulee mieleen keltaisesta väristä? Aurinko on keltainen ja symboloi voimaa ja lämpöä. Jota tarvitsemme jaksaaksemme. Elämää

Entäpä vihreä väri? Mitä ja missä se tuntuu sinussa? Mitä sinulle tulee mieleen vihreästä väristä? Minulle vihreä väri on kuin ruoho tai pian aukeavat koivun lehdet. Uuden alkua. Maadoittava ja vahvistava väri.

Entä sitten oranssi? Tunnustele miltä ja missä se sinussa tuntuu? Mitä tulee mieleen oranssista väristä. Onko se rohkea väri sinulle? Symboloisiko tuli sitä?

Mitä valkoinen väri sinulle symboloi? Missä se tuntuu sinussa ja miltä?

Väreillä on väliä, joten rohkeasti osta vaikka se kaupan värikkäin kukkakimppu tai laita värikäs paita päällesi. Huomaa miten kummasti se voi piristää mieltäsi! Jos juuri nyt on vaikeaa, niin pienetkin teot voivat helpottaa tätä hetkeä. Luoda uskoa tulevaisuuteen ja pian huomaatkin, että tänään onkin parempi päivä kuin eilen. Anna itsellesi lupa hymyillä ja olla onnellinen juuri nyt.

On todella hyvä pysähtyä vaikka päivittäin, ihan vaikka hetkeksi. Hidastaa katsomaan mitä kaikkea kaunista on ympärilläsi. Etsiä se kohta missä se tuntuu sinussa ja antaa sen hyvän olon laajentua ja lämmittää kehoasi. Laittaa silmät kiinni ja hengittää syvään. Niin ja hymyillä!

Kliinisessä hypnoterapiassa käytämme myös eri värejä hyödyksi. Väreillä on todellakin väliä. 

Jos sinä haluat tutustua itseesi uudelleen, laita viestiä annemari@hypnoterapiaa.fi  helposti täyttämällä alla oleva lomake.  Yhdessä voimme löytää sinulle uusia voimavaroja arkeesi. Löydät minut myös Ig/Fb @hypnoterapeutti   💛Annemari